De Goudse zorgverzekering

Bij De Goudse is de premie zorgverzekering 2023 van de VGZ Basisverzekering  €132,95 p/m. Met een verhoogd eigen risico van €500 betaalt u €117,95,- p/m

De Goudse biedt u een uitstekende zorgverzekering aan in samenwerking met VGZ. Op het gebied van zorgverzekeringen is VGZ de risicodrager en hierdoor kan De Goudse gebruikmaken van de zorgcontracten die VGZ heeft afgesloten met zorgverleners. Dankzij deze samenwerking heeft u altijd een zorgverlener dicht in de buurt.

De Goudse Basisverzekering

Voor de basisverzekering kunt u bij VGZ kiezen uit drie varianten: VGZ Basis Keuze en VGZ Ruime Keuze (natura) of VGZ Eigen Keuze  (restitutie).

Met een naturaverzekering krijgt u alleen bij gecontracteerde zorgverleners van VGZ een volledige vergoeding. Gaat u naar een niet-gecontracteerde zorgverlener dan krijgt u niet het volledige bedrag vergoed.

Bij de basisverzekering geldt altijd een wettelijk verplicht eigen risico van €385 per jaar. Dit kunt u verhogen met een vrijwillig eigen risico tot maximaal €885 per jaar.

Aanvullende zorgverzekering bij De Goudse

VGZ biedt u de keuze uit 4 aanvullende zorgverzekeringen en 3 aanvullende tandartsverzekeringen.

De aanvullende verzekeringen van VGZ vergoeden onder andere fysiotherapie, alternatieve zorg, brillen en contactlenzen en spoedeisende hulp.

Ga naar onze VGZ Pagina of maak gebruik van de vergelijker hieronder om uw verzekering bij VGZ af te sluiten of uw huidige verzekering te vergelijken.

Declareren zorgkosten

Declareren van zorgkosten kan tegenwoordig heel gemakkelijk online. Ook bij De Goudse. Afhankelijk van uw basisverzekering (natura of restitutie) moet u de kosten eerst zelf voorschieten.

Declareren kan online bij De Goudse. Online declareert u via Mijn Goudse en per post via het declaratieformulier.

Voorkeursbeleid medicijnen de Goudse

Het voorkeursbeleid medicijnen (preferentiebeleid) houdt in dat van bepaalde medicijnen alleen de goedkoopste variant vergoed worden. Om welke medicijnen het gaat kun je vinden op deze pagina van De Goudse.nl. Voor deze voorkeursgeneesmiddelen geldt geen eigen risico. Het eigen risico geldt wel voor kosten die de apotheek maakt voor het afleveren van het geneesmiddel (terhandstellingskosten).

De Goudse Goedkoopste Verzekering

De goedkoopste verzekering bij De Goudse via VGZ kost € 101,06 per maand. Dit bij een eigen risico van € 885,- Zonder dit verhoogd eigen risico betaalt u € 120,90 voor de basispremie. U kunt mogelijk nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

Goedkoper dan De Goudse?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan De Goudse? Vergelijk De Goudse via onze zorgvergelijker. Vul uw gegevens hieronder in en vergelijk alle zorgverzekeringen. Aan de hand van uw voorkeuren geven wij een overzicht van de meest voordelige zorgverzekeringen.