Kiemer

Kiemer goedkoopste zorgverzekering

Per 1 januari 2018 is Kiemer opgegaan in De Friesland Zorgverzekeraar. Vanaf die datum is het niet meer mogelijk om een verzekering bij Kiemer af te sluiten. Voortaan kunt u bij De Friesland Zorgverzekeraar kiezen voor een basisverzekering en aanvullende verzekeringen die passen bij uw situatie.

Goedkoopste zorgverzekering De Friesland

De goedkoopste verzekering bij De Friesland kost € 91 per maand. Dit bij een eigen risico van € 885,- Zonder dit verhoogd eigen risico betaalt u € 113 voor de basispremie. U kunt nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

Goedkoper dan Kiemer (nu De Friesland)?

Kan uw zorgverzekering goedkoper dan bij Kiemer (nu De Friesland)? Vergelijk De Friesland dan met alle andere zorgverzekeraars via Independer.nl! De nr. 1 zorgvergelijker van Nederland met het grootste aanbod en laagste prijs!

Als u via Independer overstapt krijgt u ook nog een gratis tandongevallen verzekering!

Let op! Veel vergelijkers vergelijken alleen aangesloten verzekeraars… Dat betekent vaak dat u niet alle verzekeraars vergelijkt maar alleen de verzekeraars die in de vergelijker zijn opgenomen… Daarom verwijzen wij nu door naar Independer! Wij vinden dat Independer de meest complete en onafhankelijke vergelijker is waarin ook daadwerkelijk alle verzekeraars zijn opgenomen!!

Klik op de button om naar de juiste zorgvergelijker te gaan!

Naar Zorgvergelijker >>

Plaats een reactie