Zorgvergelijker 2025

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Hieronder vindt u onze zorgvergelijker. Als u vanaf een andere pagina komt dan zijn uw gegevens alvast ingevuld. Kies links bovenin voor terug om uw ingevulde gegevens aan te passen als dat nodig is. Volg anders de verdere stappen en pas uw voorkeuren aan. 

Onze zorgvergelijker voor 2025 is weer gereed! Dat betekent dat u vanaf 13 november weer alle zorgverzekeringen kunt gaan vergelijken!

Met onze zorgvergelijker kan iedereen eenvoudig overstappen van zorgverzekering. Via onze zorgvergelijker kunt u eenvoudig alle zorgpremies en vergoedingen vergelijken.

In de zorgvergelijker kunt u zelf uw zorgverzekering samenstellen. Vul uw gegevens hieronder in en klik op de rode knop “vergelijk zorgverzekeringen”.

Hoe werkt de zorgvergelijker 2025?

Hieronder een korte beschrijving van hoe u onze vergelijker het beste kunt gebruiken;

1.Vul de gegevens in 

Meestal komt u vanaf een andere pagina en heeft u daar al de gevraagde gegevens ingevuld waardoor deze zijn overgenomen op deze pagina. Zo niet vul dan de gevraagde gegevens in. Wij vragen niet veel gegevens maar de gegevens die wij vragen zijn echt nodig om een goede vergelijking te kunnen maken.

Vul dus minimaal geboortedatum, postcode, geslacht en aantal gezinsleden in.

2.Bepaal keuzevrijheid zorgverleners en ziekenhuizen 

De mate van keuzevrijheid bepaalt vaak het type maar ook de prijs van uw zorgpolis. Veel zorgverzekeraars sluiten niet met alle zorgverleners een contract af. Kies voor “Geen Voorkeur” omdat u in een later stadium nog op type polis kunt selecteren.

3.Kies het gewenste vrijwillig eigen risico

Het verplicht eigen risico is in 2025 evenals in 2025 weer 385 euro. Daar bovenop kunt u tot 500 euro vrijwillig eigen risico nemen waardoor u een korting op de premie basisverzekering krijgt tot wel 20 euro per maand.

4.Aanvullende dekkingen kiezen

Kies een voor gedefinieerde aanvullende dekking of voeg zelf een specifieke dekking toe. Ook dit kunt u later nog aanpassen.

5.Pas de filters aan zoals gewenst

Wanneer u op vergelijk zorgverzekeringen hebt geklikt na stap 4 dan krijgt u snel een overzicht van de best passende zorgverzekeringen. Wilt u toch nog iets aanpassen? Gebruik de filters aan de rechterzijde om type polis, eigen risico, eigenschappen polis en aanvullende dekkingen te wijzigen.

Ook kunt u specifieke zorgverleners (bij u in de buurt) toevoegen waar u regelmatig komt of denkt naar toe te gaan. Zo kunt u checken of de verzekeraars de kosten 100% vergoeden. Makkelijk toch?

Zorgvergelijker: zijn alle verzekeraars opgenomen?

Onze zorgvergelijker zijn alle zorgverzekeraars van Nederland opgenomen die hun premies willen vrijgeven zodat wij een onafhankelijke vergelijking kunnen maken. Wij vergelijking in totaal 53 zorgverzekeraars. Het gaat om de grote verzekeraars maar ook kleine labels (prijsvechters).

Wij krijgen geen vergoeding van zorgverzekeraars die opgenomen willen worden in de vergelijker. Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingssite. U vindt eenvoudigweg de zorgverzekering die het beste bij u past.

Vanuit de vergelijker klikt u op “ga verder” button om direct naar de zorgverzekeraar van uw keuze te gaan. Soms staat er echter “niet beschikbaar”. Dit wil zeggen dat we de zorgverzekeraar wel opnemen voor een eerlijke vergelijking maar wij hiervoor geen vergoeding krijgen van de verzekeraar. Toch tonen wij deze zorgverzekeraars in onze vergelijker.

Gebruik de vergelijker, Kies en stap over

Alle premies zorgverzekeringen zijn bekend gemaakt op 12 november. U kunt vanaf 13 november alle zorgverzekeringen vergelijken. Heeft u een passende polis gevonden via onze vergelijker? Stap dan eenvoudig over door bij de betreffende zorgverzekeraar in de zorgvergelijker op de rode button “GA VERDER” te klikken.

Vervolgens komt u op de pagina van de zorgverzekeraar waar u binnen een paar minuten uw nieuwe polis kunt afsluiten.

Wanneer u dit doet VOOR 31 december dan zegt de nieuw zorgverzekeraar uw oude zorgverzekering automatisch op. Verder hoeft u niets te regelen. Uw nieuwe zorgverzekering gaat dan in op 1 januari 2025.

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar