Postcode Zorgcollectief Verzekering 2023

De Postcode Zorgcollectief basisverzekering premie 2023 is €137,45 p/m. Met een verhoogd eigen risico van €500 krijgt €20,83 korting en betaalt u €116,62,- p/m


Het Postcode Zorgcollectief van Nationale Nederlanden is er om u via een collectief de alsmaar duurder wordende ziektekostenverzekering betaalbaar te houden. Door deel te nemen aan het Postcode Zorgcollectief krijgt u 30% korting op de (aanvullende) verzekeringen.

Iedereen is welkom want de Stichting Postcode Zorgcollectief heeft als doel de belangen van verzekerden te behartigen.

Via het Postcode Zorgcollectief kunt u een betaalbare zorgverzekering afsluiten tegen uitstekende voorwaarden. Daarnaast wordt er alles aan gedaan om de zorgkosten zo laag mogelijk te houden. In het kader van preventie wordt er daarom veel actie ondernomen in de vorm van vele extra's!

Postcode Zorgcollectief basis ziektekostenverzekering

Via het Postcode Zorgcollectief sluit u een combinatiepolis af bij Nationale Nederlanden. Daarmee heeft u zeer ruime keuze uit zorgverleners bij u in de buurt.

Die ruime keuze wil zeggen dat u `bij de meeste zorgverleners terecht kunt en dat uw zorgkosten die onder de basisverzekering vallen 100% worden vergoed. Alleen bij GGZ en wijkverpleging gelden maximale vergoedingen.

Met de basisverzekering via het Zorgcollectief krijgt u toegang tot een FIT Pakket (bekend van TV) wat helpt bij een gezonde(re) leefstijl. Maar vooral de vele extra services maken het interessant om u via dit collectief te verzekeren zoals:

  • Hoge kortingen op aanvullende verzekeringen
  • JBL draadloze oordopjes cadeau
  • Extra services zoals gezondheidchecks sportmedisch advies

Ook uw kosten snel declareren of het eigen risico gespreid betalen kan allemaal... Bekijk daarom later ook even de website van Nationale Nederlanden op de blauwe button te klikken.

Postcode Zorgcollectief aanvullend verzekeren

Via het Postcode Zorgcollectief kunt u eenvoudig uw aanvullende verzekeringen afsluiten. Of u stelt deze zelf samen.

Met een Alles-in-één aanvullende verzekering bent u goed verzekerd voor de meest voorkomende zorgkosten die buiten de basisverzekering vallen. Denk aan fysio, tandartskosten, orthodontie, alternatieve geneeswijzen, kraamhulp en vergoeding voor brillen & lenzen.

De goedkoopste aanvullende ziektekostenverzekering is er al vanaf €10,61 p/m.

Met een Alles-in-één aanvullende ziektekostenverzekering bent u goed verzekerd en komt u niet voor verrassingen te staan. U sluit al een aanvullende verzekering af vanaf €27,85  p/m.

Postcode Zorgcollectief voordelen

Door u via een collectief te verzekeren kunt u veel geld besparen. Maar er zijn nog veel meer voordelen door u te verzekeren via het Postcode Zorgcollectief:

  • Betaalbare zorg door hoge kortingen op aanvullende verzekeringen en
  • voorzieningen voor fit en sportief leven
  • JBL draadloze oordopjes cadeau
  • Persoonlijke gezondheidscheck t.w.v. €73,-
  • Sportmedisch advies tot €150,-
  • Gezondheidslijn voor advies over gezondheid of zorginstanties
  • Second opinon altijd vergoed

Vergelijk uw zorgverzekeringen

Uw zorgverzekering via het Postcode Zorgcollectief is één van de goedkopere oplossingen om te besparen. Tevens krijgt u vele extra's.

Als u toch eerst alle zorgverzekeringen wilt vergelijken om te zien welke het beste bij uw situatie past doe dit dan via onze zorgvergelijker. U vergelijkt alle zorgverzekeringen op prijs en kwaliteit en ziet direct hoeveel u kunt besparen.