Menzis goedkoopste ziektekostenverzekering 2023

Menzis logoBij Menzis staat goede zorg centraal. U kunt rekenen op een goedkope zorgverzekering met een ruime dekking en hoge vergoedingen. Voor elke leeftijdsfase of gezinssamenstelling is er een geschikt aanvullend pakket. Bij Menzis is in sommige gevallen ook collectiviteitskorting (5%) mogelijk. Ook voor uw tandartsverzekering is er een ruime keuze om zelf de hoogte van de vergoedingen te bepalen met een geschikte lage premie.

Menzis basis ziektekostenverzekering

Menzis behoort tot de grote 4 zorgverzekeraars van Nederland. Via Menzis bent u dus verzekerd van een goede zorg.

Met een naturapolis heeft u ruime keuze uit goede zorgaanbieders maar krijgt u niet alles vergoed wanneer de zorgverlener geen contract heeft met Menzis. U krijgt dan tussen 65% en 100% vergoed.

Met een restitutiepolis kiest u zelf u zorgaanbieder. Ook hoeft u niets voor te schieten.

De goedkope naturapolis is te combineren met 2 aanvullende verzekeringen. De andere polissen zijn wel te combineren met alle aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.

Vergelijk de Menzis Basisverzekering via onze uitgebreide zorgvergelijker.

Menzis Aanvullende ziektekosten 2023

De aanvullende verzekeringen van Menzis bieden extra dekking voor onder andere fysiotherapie, lenzen- en brillen, anticonceptie en alternatieve zorg.

Menzis Basis Voordelig + Aanvullend

Met de Menzis Basis Voordelig ziektekostenverzekering bent u beperkt in de aanvullende verzekeringen. U kiest voor aanvullend of extra aanvullend.

Aanvullend vergoedt 4 fysiotherapiebehandelingen en 75% van de tandartskosten tot max €250

Extra aanvullend vergoedt 6 fysiotherapiebehandelingen en 75% van de tandartskosten tot max. €500.

Menzis Basis of Menzis Vrij + Aanvullend

Samen met Menzis Basis  kunt u kiezen voor Extra Verzorgd 1,2,3 of JongerenVerzorgd.

Extra Verzorgd is een aanvullende verzekering van Menzis met onder andere vergoedingen voor fysiotherapie, voetzorg, alternatieve zorg en brillen & lenzen.

Met de Extra Verzorgd bent u zeker van dekking voor veel voorkomende zorgkosten die niet vergoed worden uit de basisverzekering.

Jongeren Verzorgd is een aanvullende ziektekostenverzekering dat veel dekking geeft voor een zeer scherpe premie. Zo geeft deze verzekering dekking voor fysiotherapie, anticonceptie, alternatieve zorg, brillen & lenzen, voetzorg en tandartskosten (75% tot €150).
Vergelijk de Menzis aanvullende verzekeringen of sluit direct af!

Menzis Aanvullende Tandverzekering

De basisverzekering vergoedt tandartskosten tot 18 jaar maar geen orthodontie. Heeft u kinderen die binnen 2 jaar een beugel krijgen of weet u zeker dat u het komende jaar te maken krijgt met tandartskosten voor bijvoorbeeld gaatjes of een kroon?

De tandartsverzekering van Menzis geeft uitgebreide dekking voor veel voorkomende behandelingen. Tot wel €750,- Voor overige behandelingen geldt een vergoeding van 75%.
Vergelijk de Menzis aanvullende verzekeringen of sluit direct af!

Waarom de Menzis ziektekostenverzekering?

Iedereen is welkom bij Menzis voor een ziektekostenverzekering. Maar is Menzis ook actief in uw regio? Anders moet u alsnog ver reizen voor een gecontracteerde ziekenhuis.

Menzis is vooral actief in Noord-Nederland, Twente, Achterhoek, Midden en West (regio Den Haag).

U kunt echter altijd bij alle ziekenhuizen terecht voor een behandeling en Menzis kijkt snel waar u terecht kunt.

Declareren doet u met de handige app.

Goedkoopste zorgverzekering Menzis

De goedkoopste verzekering bij Menzis kost € 104,50 per maand. Dit bij een eigen risico van € 885,- Zonder dit verhoogd eigen risico betaalt u € 134,50 voor de basispremie. U kunt nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

U kunt naast de Menzis Basis Voordelig ook nog kiezen voor Menzis Basis en Menzis Vrij. Het voordeel van Menzis Vrij is dat u compleet vrije zorgkeuze heeft. Bij de polissen Basis Voordelig en Basis is dit niet zo. U krijgt dan bij niet-gecontracteerde zorgaanbieders alleen een gedeelte van de kosten – maximaal 70% – vergoed.

Belangrijk om te weten is dat u bij de Menzis Basis Voordelig polis het vrijwillig eigen risico alleen kunt verhogen met €500 naar €885,- De andere polissen bieden een stapsgewijze (per €100,-) verhoging van het vrijwillig eigen risico aan.

Goedkoper dan Menzis?

Wilt u weten of uw huidige zorgverzekering het beste past bij uw situatie en het aankomende zorgjaar? Op onze website kunt u eenvoudig uw zorgverzekering vergelijken. Geef aan wat u belangrijk vindt in onderstaande zorgvergelijker. Deze zorgvergelijker toont daarna welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past. Vul hieronder uw gegevens in en bekijken hoeveel u kunt besparen op uw huidige zorgverzekering. Vergelijken loont altijd! Elk jaar veranderen immers ook de voorwaarden van de basisverzekering en aanvullende verzekeringen.

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk vervolgens middels onze uitgebreide zorgvergelijker!

Static Template