Just ziektekostenverzekering

Logo van JustCZdirect ging in 2019 verder onder de naam Just. Maar in 2020 gaat CZ Direct weer zorgverzekeringen aanbieden. Just blijft echter ook gewoon bestaan!

Als klant maakt u ook nog steeds gebruik van MijnCZ om uw zaken te regelen. Het grote voordeel van Just is dat u geen moeilijke keuze hoeft te maken voor de basisverzekering of aanvullende verzekeringen. Geen onnodig dure pakketten die u toch niet volledig gebruikt. Voor wat echt noodzakelijk is bent u wel altijd goed verzekerd!

Just basis ziektekostenverzekering 2023

Met de Just ziektekostenverzekering bent u verzekerd voor belangrijke zorg en kunt u altijd naar een zorgverlener bij u in de buurt.

Just biedt een complete natura basisverzekering. Just vergoedt direct uw zorgkosten van gecontracteerde zorgverleners.

Met een naturapolis krijgt u 100% vergoeding van het gecontracteerde tarief waarbij u verzekerd bent van goede kwaliteit zorg. Just heeft afspraken gemaakt met alle ziekenhuizen en ruim 45.000 zorgverleners.

Gaat u naar een niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan krijgt u tot 60% van de kosten vergoed. Ook zijn er geen afspraken over kwaliteit en beschikbaarheid van zorg tussen Just en de zorgverlener.

Eigen risico Just

Door het eigen risico te verhogen krijgt u een fikse korting bij Just. U kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico van €300 en €500 met resp. een korting van €12,- of €20.

Just Aanvullende ziektekostenverzekering

Bij Just heeft u de keuze uit 2 aanvullende ziektekostenverzekeringen. Geen onnodige extra’s maar verzekerd voor de meest belangrijke zorg.

Aanvullende ziektekostenverzekering Just Live

Voor onverwachte gebeurtenissen is er Just Live. Een extra aanvullende ziektekostenverzekering want een ongeval zit een klein hoekje…

Wat vergoedt Just Live?

  • Standaard 4 fysiotherapie behandelingen
  • Tot 16 fysio-behandelingen na een ongeval
  • Max. €10.000 voor mondzorg na een ongeval
  • Loophulpmiddelen na een ongeval
  • Kraamzorg in bijzondere gevallen
  • 100% werelddekking bij spoedzorg in het buitenland

Daarnaast krijgt u korting op brillen, lenzen en reisvaccinaties. Niet een jaar lang premie betalen maar korting op iets dat u ook echt nodig heeft.

Aanvullende tandverzekering Just Smile

De basisverzekering vergoedt geen tandartskosten. Met de Just Smile verzekering krijgt u de meeste tandartskosten vergoed tot een bedrag van max. €250,-

Wat krijgt u precies vergoed? De meest voorkomende tandartskosten zoals controles, vullingen, gebitsreiniging of een wortelkanaalbehandeling: 75% tot max. €250,-

Waarom kiezen voor Just?

Bij Just heeft u de keuze uit 1 basisverzekering, 1 aanvullende verzekering en 1 tandverzekering. Altijd met een perfecte dekking en tegen een scherpe prijs.

Logo van JustGeen moeilijke keuzes tussen verschillende aanvullende verzekeringen. Want waar is een aanvullende verzekering voor? Just ja, voor onverwachte kosten. En daar is dan ook Just Live voor ontwikkeld. Een aanvullende verzekering waarbij u goed verzekerd bent tegen vaak voorkomende maar toch onverwachte kosten!

Bij veel aanvullende verzekeringen gebruikt u de helft toch niet. En vaak is het slimmer om kosten voor een bril of vaccinatie zelf te betalen.

Wilt u snel, gemakkelijk, betrouwbaar en gewoon goed verzekerd zijn? Kies dan vandaag nog voor Just.

Just goedkoopste ziektekostenverzekering

De goedkoopste verzekering bij Just kost € 127,95 per maand. Dit bij een eigen risico van € 385,- Met verhoogd eigen risico van € 500 betaalt u slechts € 107,95 voor de basispremie. U kunt nog meer korting krijgen als u per kwartaal, half jaar of per jaar uw premie betaalt.

Goedkoper dan Just?

Wilt u weten of uw huidige zorgverzekering het beste past bij uw situatie en het aankomende zorgjaar? Op onze website kunt u eenvoudig uw zorgverzekering vergelijken. Geef aan wat u belangrijk vindt in onderstaande vergelijker en de vergelijker toont welke zorgverzekering het beste bij uw situatie past. Vul hieronder uw gegevens in en bekijken hoeveel u kunt besparen op uw huidige zorgverzekering. Vergelijken loont altijd! Elk jaar veranderen immers ook de voorwaarden van de basisverzekering en aanvullende verzekeringen.

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk vervolgens middels onze uitgebreide vergelijker!

Static Template