Zorgverzekering met Cadeau

Een zorgverzekering met een cadeau is één van de vele manieren die verzekeraars gebruiken om consumenten over de streep te trekken. Een zorgverzekering met een cadeau of actie kan de ene zorgverzekering net iets interessanter maken dan de ander. De afgelopen jaren zijn er meerdere zorgverzekeringen met een actie geweest. Bijvoorbeeld een HP Notebook, een Asus Netbook of een Xbox One.

Voor 2023 zijn we weer op zoek geweest naar zorgverzekeraars die een welkomstcadeau geven bij het afsluiten van een zorgverzekering. Natuurlijk alleen als je bent overgestapt van zorgverzekeraar. We hebben niet zozeer een zorgverzekering met cadeau gevonden maar wel aantrekkelijke kortingen en extra's.

We willen echter wel meegeven dat een mooi cadeau te denken geeft. Op een of andere manier moet het cadeau betaald worden. Meestal is het beter om eerst te controleren of de betreffende ziektekosten verzekering aansluit op uw zorgbehoefte. Een cadeau is leuk maar u heeft meer aan een lage zorgnota of één die wel vergoed wordt.

Hieronder ziet u dat er diverse zorgverzekeringen zijn die de basisverzekering aantrekkelijk maken. Maar u moet er altijd voor waken dat de zorgverzekering past bij uw persoonlijke situatie.

Onze tip: zoek altijd naar de beste ziektekosten verzekering op basis van uw zorgbehoefte. Daarnaast gaat het eerder om goede zorg en een lage zorgpremie. Mocht u toch al een van onderstaande zorgverzekeringen willen kiezen dan kan een leuke zorgverzekering met cadeau wel het verschil maken. U wilde immers toch al overstappen. Daarom hebben we hieronder alle interessante extra's per zorgverzekering voor u in een tabel geplaatst.

Ziektekostenverzekering vergelijken met cadeau

 

ZorgverzekeraarCadeauNaar Zorgverzekering
Anderzorgnog onbekendBekijk Zorgverzekering
VGZ Bewuzt-Gratis Tandongevallen tot max. €10.000
-Exrtra digitale gezondheidsservices
Bekijk Zorgverzekering
CZ-Gratis FitzMe Portal met trainingen en tips voor gezonde leefstijl met online coach
-Gratis FitzMe health Check
-Mindfullness training
-Preventie tegoed €150 bij aanvullende verzekering
-Toegang tot CZ diensten: huid check met SkinVision, korting bij sportschool en op uw bril en afvallen met GetFit
Bekijk Zorgverzekering
CZDirect-App de verpleegkundige
-GetFit app met gratis sportprogramma's
-Gratis huidcheck met SkinVision
Bekijk Zorgverzekering
DitzoGratis pechvogelhulp ongevallendekking Fysio & Tand
-Verdien tot 5 maande n terug op je aanvullende verzekering met a.s.r. Vitality
Bekijk Zorgverzekering
DSWStandaard €10 korting op het verplicht eigen risicoBekijk Zorgverzekering
HEMA10% gelukskorting op al jouw HEMA aankopenBekijk Zorgverzekering
Jaaah.Gratis Jaaah. Werkfit via een collectief. Bevat o.a. fysio, gezondheidscheck, psychologische zorg en preventieve programma'sBekijk Zorgverzekering
Just#1 in zorgappsBekijk Zorgverzekering
Postcode Zorgcollectief-Hoge korting op NN zorgverzekering
-JBL draadloze oordopjes cadeau
-Persoonlijke gezondheidscheck t.w.v. €73
-Sportmedisch advies tot 150,-
Bekijk Zorgverzekering
OhraFysio meeneemserviceBekijk Zorgverzekering
ONVZBij Tandfit Preventief een philips DiamondClean Smart Bekijk Zorgverzekering
Stad Holland€10 korting op verplicht eigen risicoBekijk Zorgverzekering
United Consumers -Gratis tandongevallenverzekering
-Gratis toegang tot Fitter app
-20% korting op aanvullende verzekeringen van VGZ
Bekijk Zorgverzekering
VinkVinkStaat bekend om de knijtergoede zorgappBekijk Zorgverzekering
Zorg en ZekerheidTandartsvergoeding delen met partnerBekijk Zorgverzekering
Zilveren KruisTot 30% korting op aller producten en 40% op Philips productenBekijk Zorgverzekering
ZieZoTot 30% korting op aller producten en 40% op Philips productenBekijk Zorgverzekering

Het Postcode Zorgcollectief komt dit jaar met een interessant cadeau waar u ook echt wat aan heeft. Het is functioneel en speelt in op de gezondheidstrend. Eigenlijk worden er geen echte cadeaus meer weggegeven zoals in het verleden dat door United Consumers werd gedaan. Veel ziektekosten verzekeraars werken nu meer preventief. Korting of een cadeau zorgverzekering wordt nu meer gedaan vanuit een lange termijn gedachte.

Zorgverzekering 2024 met cadeau?

Een aantal jaren terug werd er door zorgverzekeraars flink geconcurreerd om de meeste klanten. Er werden Ipads, notebooks, vrijkaartjes en vele gadgets weggegeven. Nu is veel meer de trend dat u extra's krijgt in de vorm van betere of aanvullende ziektekosten verzekering. Ook zijn verzekeraars veel meer op preventie gericht. Verzekeraars willen met vergoedingen en extra's een impact maken. En dat zien wij als een positieve ontwikkeling. Wij moeten steeds meer toe naar preventieve zorg(verzekering). Extra's moeten gericht zijn op preventie. Onze zorg is al duur genoeg!

Ziektekosten vergelijken

Een zorgverzekering met cadeau is leuk maar een zorgverzekering vergelijken is meestal beter. Ga via onze vergelijker alle zorgverzekeringen vergelijken en zie welke ziektekosten verzekering het beste past bij uw zorgwensen. Vul uw gegevens zodat u snel kunt zien welke basisverzekering en aanvullende verzekeringen voor u van toepassing zijn. De goedkoopste ziektekosten verzekering staat in onze vergelijker altijd bovenaan. Bij de aanvullende verzekeringen even goed kijken of het gaat om een maximale vergoeding in Euro's of als percentage van uw zorgnota.

Een zorgverzekering met cadeau. Doen? Altijd interessant natuurlijk maar zorg er altijd voor dat de ziektekosten verzekering past bij uw zorgwensen. Ga eerst vergelijken. Kom daarna nog eens op deze pagina terug en bekijk of die betreffende zorgverzekering ook interessante kortingen en extra's aanbied. Sounds like a plan!

Plaats een reactie