Vrije Zorgkeuze

Vrije Zorgkeuze

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Op onze website kunt u in de vergelijker “Zorgkeuze” aangeven. Dit heeft te maken met afspraken die verzekeraars maken met zorgaanbieders over de kwaliteit van zorg en de prijs die daarvoor wordt betaald. Als er afspraken zijn gemaakt met zorgverleners noemen we die “gecontracteerde zorgaanbieders”.

Gaat u naar een zorgaanbieder waarmee uw verzekeraar geen afspraken heeft gemaakt? Dan moet u waarschijnlijk een deel van de kosten zelf betalen. Hoeveel u zelf moet betalen verschilt per basisverzekering.

Maar wat is nu Vrije Keuze? U krijgt dan bij bijna alle zorgaanbieder een volledige vergoeding. Ook als deze geen contract hebben. Zorgverzekeringen zonder Vrije Zorgkeuze zijn vaak goedkoper omdat de verzekeraar prijsafspraken heeft gemaakt met artsen en ziekenhuizen die bij hen zijn aangesloten. Bij een restitutieverzekering heeft u altijd vrije zorgkeuze. 

Vergelijk de best passende zorgverzekering met onze vergelijker door uw zorgkeuze kenbaar te maken in onze vergelijker! Heel gemakkelijk! Onze vergelijker toont de beste passende en goedkoopste zorgverzekering voor u! Volg deze link om naar de zorgvergelijker met “Vrije Zorgkeuze”van ziektekosten-vergelijken.nl te gaan!

Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar