Ziektekostenverzekering 2023 met een leuk cadeau?

Ieder jaar proberen zorgverzekeraars uw over te halen om een zorgverzekering bij hen af te sluiten. De verzekeraars hebben immers zorg ingekocht en willen daarvoor betalende klanten terug! Overstappen kan soms lastig zijn maar met leuke extra’s (vooral als die gratis zijn) zijn wij Nederlanders wel in beweging te krijgen! Wij zochten naar de beste acties voor 2023. Welke dat zijn? lees maar even mee.

Op de pagina “Zorgverzekering met cadeau” vindt u alle zorgverzekeringen die wat extra’s bieden. Maar met deze blog laten wij een top 5 ziektekostenverzekeringen zien met de beste bespaaracties.

Top 5 ziektekostenverzekeringen met bespaaracties

Hieronder een interessante top 5 ziektekostenverzekeringen die naast de basisverzekeringen leuke extra cadeaus en opties aanbieden. Niet alleen als welkomstcadeau maar ook in de vorm van extra gemak, lange termijn preventieve oplossingen etc…

Jaaah. ziektekostenverzekering 2023 met cadeau?

Wij vinden dat Jaaah. in interessante opties biedt naast de basisverzekering. Want als u een basisverzekering afsluit bij Jaaah. dan ontvangt u gratis Jaaah. Werkfit via een collectief afgesloten basisverzekering. Jaaah. Werkfit is een gratis aanvullende zorgverzekering. Die krijgt u wanneer u via uw werkgever of organisatie een basisverzekering én aanvullende verzekering afsluit.

Jaaah. Werkfit heeft leuke extra’s zoals extra fysiobehandelingen, gezondheidscheck t.w.v. €100,- toegang tot zelfhulpmodule van Mirro en preventieve programma’s t.w.v. €500. U ziet dit zijn ook extra’s waar u echt wat aan heeft. En omdat wij voorstander zijn van preventieve gezondheid is dit het overwegen waard!

Postcode zorgcollectief ziektekostenverzekering 2023 met cadeau?

Het Postcode Zorgcollectief van NN staat bij ons bekend als de ziektekostenverzekeraar met interessante en mooi cadeaus. Vaak zijn dat leuke gadgets en ook dit jaar is dat het geval. Want bij het afsluiten van een zorgverzekering via het Postcode Collectief krijgt u JBL draadloze oordopjes cadeau. Maar ook hoge korting op NN zorgverzekering, een persoonlijke gezondheidscheck en sportmedisch advies.

Momenteel is deze zorgverzekering niet opgenomen in onze vergelijker. Ga direct naar de website van NN voor meer info.

Ditzo ziektekostenverzekering 2023 cadeau?

Met het a.s.r. Vitality programma kunt u ieder jaar tot 20% cashback ontvangen op uw zorgpremie. Als u bij Ditzo zit dan is via dit programma mogelijk om tot 5 maandpremies retour te krijgen op een aanvullende verzekering.

Ook met de a.s.r. Vitality app kunt u leuke extra’s verdienen. Voldoende bewegen wordt zo gestimuleerd via de a.s.r. Vitality app. Deze app is de eerste 3 maanden gratis in combinatie met een Ditzo zorgverzekering.

Hema ziektekostenverzekering 2023 cadeau?

Hema heeft standaard een goede korting lopen. Wanneer u een zorgverzekering afsluit bij HEMA dan krijgt u op het gehele assortiment 10% korting. Ook wanneer er uitverkoop is!

Die 10% korting kunt u opeisen met een HEMA klantenpas. Bij de kassa laat je deze pas scannen en zo krijgt u bij iedere aankoop 10% korting.

United Consumers ziektekostenverzekering 2023 cadeau?

Via het United Consumers collectief kunt u een ziektekostenverzekering afsluiten bij VGZ. U krijgt via dit collectief automatisch al direct 20% korting op de aanvullende verzekeringen van VGZ. Daarnaast heeft United Consumers ook leuke extra’s. Denk aan Gratis toegang tot de Fitter ap en en gratis tandongevallenverzekering. Tevens is de basisverzekering scherp geprijsd.

Alle zorgverzekering vergelijken?

Wilt u via onze zorgvergelijker de best passende ziektekostenverzekering vinden? Dat mag uiteraard ook! Via Onze zorgvergelijker kunt u binnen 2 minuten een passende ziektekostenverzekering vinden en vergelijkt u eenvoudig uw huidige ziektekostenverzekering met andere verzekeraars. Voor een overzicht van alle verzekeraars met cadeau’s gaat u naar de “zorgverzekeraars met cadeau pagina. En anders klikt u op onderstaande button voor onze zorgvergelijker!